Prima carte de Aikido pentru copii

Aikido pentru copii

Aikido pentru copii

Dragi copii, stimati parinti, ne revine deosebita bucurie sa va anuntam aparitia primei carti de Aikido pentru Copii.

Cartea este o premiera din cel putin doua puncte de vedere, este creatia a doi copii coordonati de sensei Ion State si este prima carte de aikido din Romania dedicata copiilor. Nu se doreste a fi un manul de Aikido care sa suplineasca antrenamentul, caci asa cum probabil stiti artele martiale nu se pot deprinde din carti ci doar sub indrumarea unui profesor, ci un reper solid pentru cei care deja practica, dar mai ales pentru incepatori.

Structurata astfel incat sa cuprinda toate cunostintele necesare parcurgerii programei de examinare de la centura alba ( kyu 10 ) la centura maro ( kyu 1 ) consideram ca va fi utila si celor mai exigenti practicanti si chiar si practicantilor adulti, avand in vedere ca forma tehnicii nu difera de la copii la adulti.

Cartea este in intregime color, hartia si coperta fiind de o calitate exceptionala. tehnicile sun prezentate sub forma de cinemograma, fiecare poza fiind insotita de explicatiile necesare.

Va prezentam in exclusivitate cateva din paginile acestei carti cu mentiunea ca orice distribuire a lor nu poate fi facuta decat cu precizarea sursei – Aikido Aikikai Constanta Dojo ( www.aiki.ro )

cuprins-1_03

1

cuprins-2_03

2

cuprins-3_03

3

cuprins-4_03

4

irimi-nage_03

5

nikyo_03

6