Video

Keiko (practică)

Provocările şi dificultăţile fac parte din viaţa noastră. Aikido este o artă care ne poate ajuta să le depăşim. Pe tatami ne antrenăm căutând zilnic soluţii şi strategii tehnice care ne conduc la abilitatea de a găsi armonia în faţa oricarei situații cu care ne confruntăm.

Geplaatst door Aikido Aikikai Constanta op Zaterdag 24 november 2018
AIKIDO AIKIKAI CONSTANȚA DOJO

Este important să exersezi cu diferiți oponenţi, pentru că fiecare adversar dă o "energie" diferită. Aceeaşi tehnică, ar putea să funcţioneze împotriva unora dar împotriva altora, nu. Să înveţi cum să te adaptezi oricărui tip de adversar nu este un lucru ușor de realizat. Pentru a obține această abilitate ar trebui să exersezi mult tehnica de bază în ritmuri diferite și cu parteneri diferiti. Repetarea fiecarei mişcări de mii de ori, iți poate aduce, într-un final, capacitatea de a te adapta oricarui tip de adversar.#AIKIDO #AIKIKAI #CONSTANȚA

Geplaatst door Aikido Aikikai Constanta op Vrijdag 15 juni 2018
Aikikai Aikido

Dojoul nostru este deschis pentru cei ce doresc sa invete si sa practice Aikido, intr-o maniera serioasa, constanta, constiincioasa, intr-o autentica forma traditionala japoneza. Vă așteptăm!

Geplaatst door Aikido Aikikai Constanta op Donderdag 31 augustus 2017
Aikido mon amour

Aikido mon amour

Geplaatst door Aikido Aikikai Constanta op Vrijdag 2 juni 2017
Embukai – IAF AIKIDO YOUTH SEMINAR

Ne-am simțit mai mult decât onorați de a reprezenta România la Embukai-ul seminarului de Aikido pentru copii și adolescenți organizat de Federația Internațională de Aikido și Fundația Română de Aikido Aikikai și condus de Eiji Katsurada Shihan, directorul departamentului de tineret de la Aikikai Hombu Dojo, Tokyo, Japonia. Chiar dacă au avut la dispoziție foarte puțin timp pentru a pregăti demonstrația, cei șase constănțeni au dat ce au avut mai bun din ei și suntem convinși că oricare membri ai Fundației ar fi făcut la fel.Copiii sunt prezentul și viitorul iar seminarul dedicat lor a fost primul de acest gen în România, un seminar de înaltă ținută, organizat impecabil din toate punctele de vedere.

Geplaatst door Aikido Aikikai Constanta op Maandag 23 juli 2018
Aikido Aikikai Constanta

De 17 ani practicam si promovam Aikido in Constanta. Va asteptam alaturi de noi pentru a pasi pe Calea Armoniei – Aikido, arta martiala si mod de viata!

Geplaatst door Aikido Aikikai Constanta op Dinsdag 7 februari 2017